Νουά Μόσχου ψητό κατσαρόλας

    Υλικά:

    100  ml Ελαιόλαδο

    1 νουά μόσχου

    2 κόκαλα μόσχου

    2 τεμάχια κρεμμύδια

    2 τεμάχια σελινόρυζα

    3 καρότα

    2 λεμόνια

    1 κουτ. σούπας αλάτι

    1 κουτ. γλυκού πιπέρι

    2 φύλλα δάφνης

    3 κουτ. σούπας αλεύρι

    1 κουτ. σούπας βούτυρο

    ½ νεροπότηρο κρασί

    1 ½ λίτρο νερό

    Εκτέλεση:

    1. Σε μια χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το νουά για να τα σοτάρουμε καλά από όλες τις μεριές
    2. Σβήνουμε με το κρασί μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο τέλος βάζουμε  και το νερό, κλίνουμε το καπάκι της χύτρας και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά
    3. Φτιάχνουμε ένα ρου και όταν είναι έτυμο το φαγητό παίρνουμε τα λαχανικά τα βάζουμε στην κατσαρόλα που έχουμε το ρου και φτιάχνουμε την σάλτσα
    4. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και το σερβίρουμε.

    Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για συμβουλές βήμα βήμα

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.